Geen wachtrij, direct online betalen en dus alleen ophalen?

Vacature bedrijfsleider

Uitdaging voor Bedrijfsleider (24u) met ondernemende, leidinggevende vaardigheden

De Ermelosche Frietzaak is een jong en succesvol horeca bedrijf dat staat voor kwaliteit. We richten ons op het gebruik van verse producten en denken out of the box. Dit werd bevestigd door de recente verkiezing tot winnaar van de Landelijke AD Friettest. We zijn vernieuwend door onze kwaliteitsproducten, door gebruik te maken van moderne technieken zoals online bestellen, en onze voortdurende zoektocht naar verbetering.

De Ermelosche Frietzaak is ambitieus in haar groeidoelstellingen en heeft per direct behoefte aan een enthousiaste part time bedrijfsleider. Wil jij meegroeien met dit succes en vind jij het leuk om ons gezellige team met jonge mensen aan te sturen en te motiveren, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving: 
De Ermelosche Frietzaak biedt als functie een groeitraject. In de eerste maand zal je samen met de huidige bedrijfsleider, eigenaren en collega’s verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het team, het gehele werkproces, beheer van sociale media, inwerken van nieuw personeel, roosters maken, inkoop, functionering/beoordeling gesprekken voeren. Je wordt hierbij ondersteund door diverse partijen, met als doel dit in de toekomst zelfstandig te kunnen doen. Je werkt resultaatgericht en wordt vervolgens eindverantwoordelijke van de leidinggevende taken.

Wij bieden: 
– Een uitdaging met ongekende ontplooiingsmogelijkheden
– Goede begeleiding en coaching
– Flexibele werktijden
– Een zelfstandige, verantwoordelijke baan met meer dan marktconforme arbeidsvoorwaarden
– Een vast basissalaris en een aantrekkelijke vergoeding op basis van (team)-prestatie

Functie-eisen: 
– Minimaal MBO 3 werk en denkniveau
– Ervaring in horeca
– Geen 9 tot 5 mentaliteit
– Flexibele instelling
– Leiding kunnen geven aan een groep van circa 18 mensen, waarvan veel jonge mensen
– Mensen kunnen enthousiasmeren
– Kunnen plannen en organiseren
– Vernieuwend bezig zijn
– Woonachtig in de regio Ermelo

Persoonlijke vaardigheden: 
We zoeken een enthousiaste, ondernemend ingestelde bedrijfsleider, met hoog ambitie niveau. Je denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen en je kunt klantgericht en resultaatgericht werken. Je hebt de ambitie om met de organisatie mee te groeien en voelt je thuis in een ondernemende omgeving en neemt graag verantwoordelijkheden op je.

Soort dienstverband: Part-time (24 uur).

Download hier het functieprofiel: Bedrijfsleider Ermelosche Frietzaak

Interesse? Stuur je motivatie + CV of werkervaring naar larissa@ermeloschefrietzaak.nl